Een stap verder in je carrière

Het Nieuwe Werken

We bieden flexibele werkplekken: je zoekt steeds een plek die past bij jouw werkzaamheden.

Als je bij ons komt werken, werk je in een prachtig glazen gebouw met een moderne inrichting volledig afgestemd op Het Nieuwe Werken.

Ontmoeten en netwerken passen bij een moderne netwerkorganisatie waarin kennis actief met elkaar wordt gedeeld. Daarom hebben we een werkcafé, modern uitgeruste vergaderruimtes, en op elke verdieping sfeervolle en uitnodigende zitjes, vaak uitgerust met smartscreens. En om echt te ontspannen met een ontbijt of lunch hebben wij een bedrijfsrestaurant. Of anders loop je zo even het centrum van Alphen aan den Rijn in voor een wandeling of om te shoppen.

Wij werken met smartphones. Elke medewerker krijgt een smartphone die je privé mag gebruiken. Thuiswerken is normaal en dat zorgt voor de nodige flexibiliteit en afwisseling.

Het Nieuwe Werken, plaats- en tijdonafhankelijk werken, betekent ook dat we concrete werkafspraken maken. Wij vinden de dialoog daarom belangrijk in onze organisatie. Wij gaan ervan uit dat je met je leidinggevende regelmatig tweerichting gesprekken voert over jouw ontwikkeling en functioneren. Alleen als dat nodig is (voor bijvoorbeeld een vaste aanstelling of extra beloning) voeren wij beoordelingsgesprekken.

Uitgelicht