Uw aanslagbiljet digitaal ontvangen? (MijnOverheid)

Uw aanslagbiljet gemeentelijke belastingen kunt u digitaal ontvangen in de Berichtenbox van MijnOverheid.

MijnOverheid is uw persoonlijke website voor overheidszaken. U ziet hier welke gegevens bij de overheid bekend zijn over u, uw werk, AOW-pensioen, huis, auto en studie. Op MijnOverheid vindt u ook uw persoonlijke Berichtenbox. Hiermee kunt u post van de overheid digitaal ontvangen. Op de website van MijnOverheid staat uitgelegd hoe dit werkt met een korte voorlichtingsfilm.

Heeft u nog geen Berichtenbox?

Registreert u zich dan op mijnoverheid.nl. Hiervoor heeft u uw DigiD nodig.

Aanslagbiljet gemeentelijke belastingen digitaal ontvangen

Gemeente Alphen aan den Rijn is ook aangesloten op MijnOverheid. U kunt dus voortaan uw aanslagbiljet gemeentelijke belastingen digitaal ontvangen in de Berichtenbox. Controleer bij instellingen of bij Gemeente Alphen aan den Rijn het vinkje aan staat zodat u het aanslagbiljet voortaan digitaal ontvangt. Gebruik hiervoor de DigiD van de persoon die het aanslagbiljet op zijn/haar naam heeft staan.

Wilt u meer weten over het digitaal ontvangen van uw aanslagbiljet? Neemt u dan contact op met team Belastingen via: