Bedrijfspanden & vastgoed

Zoekt u bedrijfshuisvesting die aan speciale eisen moet voldoen, neem dan contact op met gemeente.

Gemeentelijke gebouwen en gronden te koop:

A. Einsteinweg 27 A. Einsteinweg 27 - Alphen aan den Rijn

Zichtlocatie op bedrijventerrein Molenwetering met diverse mogelijkheden voor herontwikkeling nabij N11. Het terrein heeft een oppervlakte van 7.700 m2 - Prijs op aanvraag. Meer informatie op de website van Basis Bedrijfshuisvesting Alphen B.V.

Van Zuijtland 1Van Zuijtland 1 - Benthuizen

Onder voorbehoud verkocht. Vrije kavel op een mooie centraal gelegen locatie in Benthuizen. Bouwkavel circa 714 m2. Meer informatie op de website van Koppes Makelaardij B.V.

Stationsplein 1Stationsplein 1 - Alphen aan den Rijn

Nieuwbouw winkel-/kantoorruimte nabij station en N11. De ruimte heeft een oppervlakte van circa 173 m2. Koopsom op aanvraag. Huurprijs: € 250,- per m2 per jaar. Meer informatie op de websites van: ove-shops.nl, Basis Bedrijfshuisvesting Alphen B.V. en Van Ekris Winkels B.V.

Stationsplein 5Stationsplein 5 - Alphen aan den Rijn

Nieuwbouw winkel-/kantoorruimte nabij station en N11. De ruimte heeft een oppervlakte van circa 251 m2. Koopsom op aanvraag. Huurprijs: € 260,- per m2 per jaar. Meer informatie op de websites van: ove-shops.nl, Basis Bedrijfshuisvesting Alphen B.V. en Van Ekris Winkels B.V.

Stationsplein 9Stationsplein 9 - Alphen aan den Rijn

Nieuwbouw winkel-/kantoorruimte nabij station en N11. De ruimte heeft een oppervlakte van circa 253 m2. Koopsom op aanvraag. Huurprijs: € 275,- per m2 per jaar. Meer informatie op de websites van: ove-shops.nl, Basis Bedrijfshuisvesting Alphen B.V. en Van Ekris Winkels B.V.

Stationsplein 13Stationsplein 13 - Alphen aan den Rijn

Nieuwbouw winkel-/kantoorruimte nabij station en N11. De ruimte heeft een oppervlakte van circa 260 m2. Koopsom op aanvraag. Huurprijs: € 295,- per m2 per jaar. Meer informatie op de websites van: ove-shops.nl, Basis Bedrijfshuisvesting Alphen B.V. en Van Ekris Winkels B.V.

Stationsplein 17Stationsplein 17 - Alphen aan den Rijn

Nieuwbouw winkel-/kantoorruimte nabij station en N11. De ruimte heeft een oppervlakte van circa 241 m2. Koopsom op aanvraag. Huurprijs: € 280,- per m2 per jaar. Meer informatie op de websites van: ove-shops.nl, Basis Bedrijfshuisvesting Alphen B.V. en Van Ekris Winkels B.V.

Stationsplein 21Stationsplein 21 - Alphen aan den Rijn

Nieuwbouw winkel-/kantoorruimte nabij station en N11. De ruimte heeft een oppervlakte van circa 252 m2. Koopsom op aanvraag. Huurprijs: € 265,- per m2 per jaar. Meer informatie op de websites van: ove-shops.nl, Basis Bedrijfshuisvesting Alphen B.V. en Van Ekris Winkels B.V.

Concertweg 1Concertweg 1 – Alphen aan den Rijn

Bedrijfs-, detailhandel c.q. horecaruimte gelegen in de woonwijk “Ridderveld”. Het object heeft een oppervlakte van 575 m², gelegen op de begane grond. Koopsom : € 549.500,-. Meer informatie op de website van Basis Bedrijfshuisvesting Alphen B.V.

De Bijlen 4De Bijlen 4 – Alphen aan den Rijn

Bedrijfsruimte voor horeca/leisure/sport/spel gelegen in Park Zegersloot te Alphen aan den Rijn nabij de N207. Het pand heeft een footprint van circa 484 m². Het totale bruto oppervlak (begane grond + eerste verdieping) bedraagt circa 944 m². Het pand beschikt over hoge plafonds. Er is een terras mogelijk op eigen terrein. Naast het gebouw is ruime openbare parkeergelegenheid. Projectinformatie met de bijbehorende inschrijfprocedure is op te vragen bij Adhoc Horecamakelaars.