Werkbedrijf Rijnvicus

Rijnvicus biedt werkgevers medewerkers die graag aan de slag willen. Mensen die willen participeren, groeien en ontwikkelen in de samenleving, zodat zij niet langer (volledig) afhankelijk zijn van een uitkering. Rijnvicus heeft een groot aanbod van werkzoekenden.

Geschikte kandidaten voor het juiste werk

Rijnvicus kent de talenten en vaardigheden van iedereen in het personeels- en werkzoekendenbestand. Op basis van vacatures worden geschikte kandidaten met de juiste talenten aan werkgevers voorgesteld. Medewerkers die aan het werk zijn worden begeleid, eventueel met extra begeleiding of een extra zetje in de rug.

Praktische en administratieve zaken

Rijnvicus ondersteunt werkgevers bij praktische zaken en de afhandeling van administratieve zaken rondom de plaatsing van medewerkers. Bijvoorbeeld met kennis over subsidies waar werkgevers mogelijk voor in aanmerking komen (zoals loonkostensubsidie).

Contact met Rijnvicus

Werkgevers kunnen contact opnemen via:

  • telefoonnummer: (0172) 504 504
  • e-mail: info@rijnvicus.nl
  • website: nog niet beschikbaar

Bijzonderheden

Rijnvicus is een samenvoeging van de Sociale Werkvoorziening Alphen aan den Rijn (SWA), het Werkgeversservicepunt en het re-integratieteam van Gemeente Alphen aan den Rijn. Dit werkbedrijf is vanaf 1 januari 2018 in Alphen aan den Rijn actief.

Tips

Oók Rijnvicus:

Uitgelicht