Groot onderhoud Hazerswoude-Dorp West

Er wordt groot onderhoud uitgevoerd in een deel van Hazerswoude-Dorp West. Het gaat om de straten: Dorpsstraat (ten westen van de N209), Zuidsingel, Rembrandtlaan, Plan Zuid 1 (Schildersbuurt Oost), Gerard Doustraat, Frans Halsstraat, Van Ostadestraat, Paulus Potterstraat, Jan Steenstraat, Van Ruijsdaelstraat, Vermeerstraat.

De werkzaamheden bestaan uit het aanpassen/vervangen van de riolering, het ophogen van straten, aanbrengen van nieuwe bestrating en openbare verlichting. Ook wordt gekeken naar de inrichting van de straten en overige openbaar gebied, zoals groen en speelplaatsen, en wordt aangepast om aan te sluiten op de wensen uit de omgeving.

Planning

Datum Onderwerp
2021

Oplossen van overgebleven punten:

  • Aanpassing doorgangsbreedte Van Ruysdaelstraat, Vermeerstraat en Gerard Doustraat. Het blijkt dat de doorgangsbreedte van de 3 straten (Van Ruysdaelstraat, Vermeerstraat en Gerard Doustraat) net niet breed genoeg is. Het college heeft daarom besloten om samen met de bewoners nogmaals te kijken naar 3 varianten. De uitslag van de enquête hierover is verzonden. De gemeente werkt de varianten verder uit, zoekt een aannemer en past de straten aan. De uitvoering volgt eind 2021.
  • 3 Leibomen planten in de Dorpsstraat ter hoogte van huisnummer 213. De bomen worden eind 2021 geplant. 

Documenten

Achtergrondinformatie

Vragen?

Heeft u een vraag over dit project? Laat het ons weten »