Trouwambtenaar Andries Paats

Alleen al door de verwelkoming met het woord “Bruidspaar” lijkt het feest te zijn begonnen. Het feest van de voorbereiding en het vele geregel. Jullie zijn het stralende middelpunt.
Alles draait op deze dag om jullie.

Om te kunnen stralen is het van belang dat deze dag tot in de puntjes wordt voorbereid.
Het zou prachtig zijn als ik daar een steentje aan mag en kan bijdragen, want de ervaring leert dat de voorbereiding van een bruiloftsfeest op zich al een feestje is.

Een onderdeel van die voorbereiding is dat, mochten jullie een beroep op mij doen, we met elkaar in gesprek gaan, zodat ik van jullie kan horen wat jullie wensen zijn. We leren elkaar dan al wat kennen en dat is prettig.

Nu even een summiere kennismaking met mij: Mijn naam is Andries Paats en ik woon vanaf 1972 in Alphen aan den Rijn. Getrouwd en we hebben 2 dochters en 2 kleinzonen.
In de afgelopen 45 jaar heb ik als vrijwilliger deel uitgemaakt van een aantal besturen en voor verenigingen gewerkt. Mijn beroep speelde zich af in de gezondheids- en ouderenzorg.

Mijn levensmotto is veelal: pluk de dag. Geniet van het leven en zie de zonnige kant.
Humor vind ik belangrijk, maar er zijn ook momenten die heel serieus zijn. Jullie trouwdag bijvoorbeeld is een serieuze aangelegenheid waar jullie goed over hebben nagedacht.
Maar jullie zullen zien dat ook een serieuze aangelegenheid goed gedijt in een bedje van humor. Ik ben van mening dat deze twee hand in hand gaan. Zullen we het eens gaan ervaren?