European City of Sport 2021 #ALTIJDFIT

Gemeente Alphen aan den Rijn mag zich heel 2021 European City of Sport noemen. Daar zijn we natuurlijk erg trots op en willen we, samen met de hele gemeente, een jaar lang aandacht aan geven! #ALTIJDFIT

Heel 2021 dragen we de titel European City of Sport en vragen we extra aandacht voor sport en bewegen in Alphen aan den Rijn. Zeker nu de coronacrisis vraagt om op creatieve manieren te blijven sporten en bewegen. Met onze campagne #ALTIJDFIT proberen we onze inwoners op verschillende manieren (letterlijk) in beweging te krijgen. 

Doet u ook mee?

Speciaal voor sportverenigingen, ondernemers en enthousiaste ambassadeurs hebben we, een toolkit klaargezet. Daarin bevinden zich middelen als vlaggen voor bij een sportveld, leuke posts voor social media en banners voor op uw website. Download de materialen of bestel bij ons vlaggen of raamstickers en help ons om samen de gemeente nóg fitter te maken!

European City of Sport

ACES Europe benoemt ieder jaar een paar steden in Europa tot sportstad. De auditcommissie prees de gemeente Alphen aan den Rijn als goed voorbeeld van een stad waar het voor iedereen mogelijk wordt gemaakt om te sporten en te bewegen. Hierdoor zijn wij op weg naar een gezonde samenleving.

Bekijk het filmpje 'Alphen aan den Rijn is European City of Sports 2021' (YouTube, 4 minuut 11)

De kracht van sport en bewegen

Als gemeente geloven wij in de kracht van sport en bewegen. Het is een middel tegen allerlei kwalen en vitale mensen zitten beter in hun vel en zijn gelukkiger. Ook wordt in een fitte samenleving minder gebruik gemaakt van de gezondheidszorg. Waardoor de zorgkosten lager worden en er minder ziekteverzuim is. De titel van European City of Sport 2021 sluit goed aan bij deze doelen. 

Wethouder Gert-Jan Schotanus: “Het feit dat wij deze titel hebben ontvangen betekent een enorme waardering voor het vele werk van alle vrijwilligers, professionals en de gemeente. We werken al jarenlang intensief aan het verbeteren van de faciliteiten en omstandigheden waarin onze inwoners kunnen sporten en bewegen. Deze titel is een grote stimulans om op de ingeslagen weg verder te gaan en samen nog meer te bereiken met sport.”

Toolkit met promotiemateriaal

Bent u als sportschool, sportorganisatie of sporter óók trots op deze titel? Doe dan mee! Vraag bijvoorbeeld zo’n leuke raamsticker aan, vlaggen voor bij uw sportevenement, download de achtergrondafbeeldingen voor social media of plaats een van de onze banners op uw website. In de toolkit vindt u alle communicatiemiddelen die we hebben ontwikkeld. 

De stickers en vlaggen zijn gratis te bestellen. De beachflags zijn te leen voor sportevents. De banners, social posts en de verschillende varianten van het logo zijn te gebruiken voor uw digitale kanalen. Alle middelen zijn vrij te gebruiken.

Keuze promotiematerialen

Vlaggen

 

Wilt u een beachflag lenen? Stuur een e-mail naar: altijdfit@alphenaandenrijn.nl.

U kunt 4 beachflags lenen voor maximaal 1 week.

Vlag (staand)

Wilt u een vlag bestellen? Stuur een e-mail naar: altijdfit@alphenaandenrijn.nl.

U kunt maximaal 2 vlaggen bestellen per persoon of organisatie.

Vlag (liggend)

Wilt u vlag bestellen? Stuur een e-mail naar: altijdfit@alphenaandenrijn.nl.

U kunt maximaal 2 vlaggen bestellen per persoon of organisatie.

Raamsticker

Wilt u een raamsticker bestellen? Stuur een e-mail naar: altijdfit@alphenaandenrijn.nl.

Logo

Formaat 1000 x 1000

Formaat 200 x 200

Formaat 1000 x 1000

Formaat 200 x 200

Banner

Formaat 250 x 300

Formaat 250 x 500

Omslagfoto Social Media

Header_Kinderen

Formaat 820 x 312

Formaat 1500 x 500

Logo op profielfoto social mediakanalen

Hoe een logo over een profielfoto op Facebook plaatsen » 

Voorbeeldteksten social posts

Doe ook mee met ALPHEN ALTIJD FIT!

We hebben een aantal posts met afbeeldingen gemaakt die gedeeld kunnen worden op uw social media kanalen.

 

Post 1

Alphen is European City of Sport van 2021! En wij doen mee. Het hele jaar zijn er feestelijke sportactiviteiten en we delen leuke tips. Doe jij ook mee? #alphenaltijdfit #altijdfit

Post 2

Wij zijn partner van ALPHEN ALTIJD FIT! Dit jaar zijn we namelijk verkozen tot European City of Sport. Om dat te vieren hebben we het hele jaar door activiteiten en tips voor jou. Doe je mee? #alphenaltijdfit #altijdfit

Download bijbehorende afbeeldingen. Formaat is 1080 x 1080.

Wielrenners (png, 2 MB) »

Kinderen (png, 2 MB) »

Volleyballers (png, 2 MB) »

Heeft u vragen?

Stuur een e-mail naar altijdfit@alphenaandenrijn.nl.