Vandaag zijn de balies in het gemeentehuis gesloten. Dit komt door werkzaamheden aan de computersystemen van Burgerzaken. Dinsdag 28 juni staan we weer voor u klaar. 

Een nieuw digitaal jasje voor Rijnvicus

De website van Rijnvicus is compleet vernieuwd en is nu live! Rijnvicus is het sociaal en modern duurzaam ontwikkelbedrijf van de gemeente Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop. Rijnvicus biedt wegen naar werk voor mensen voor wie de arbeidsmarkt (nog) niet gemakkelijk te bereiken is.

Hun kracht is het begeleiden naar werk door werk. Omdat Rijnvicus erin gelooft dat je kennis en ervaring het beste leert, door het te doen. Tijdens de lancering van het Into Business Magazine op 7 april bij Rijnvicus kregen de gasten al een kleine preview van de nieuwe website. 

Waarom nieuwe website? 

Rijnvicus breidt steeds verder uit. Annelies Doornbosch, directeur Rijnvicus: ‘Rijnvicus is een professioneel bedrijf. Wij nemen ons werk zeer serieus. Ontwikkelen is onze core-business. Vroeger richtten we ons vooral om mensen te ontwikkelen en hen zo naar werk te begeleiden. Tijden zijn veranderd en wij moeten daarin meegroeien. Vandaar dat onze focus nu ook ligt op het ontwikkelen van (nieuwe) werksoorten en het ontwikkelen van ons aanbod in productie en dienstverlening. Hiermee willen doorlopend blijven inspelen op vraag vanuit de arbeidsmarkt. Op die manier kunnen we onze mensen de beste baankansen blijven bieden. Om onze professionaliteit te benadrukken steken wij onszelf in een nieuw jasje.’ 

Voordelen 

Behalve dat de site er veel frisser uit ziet, hebben we de site ook zo overzichtelijk mogelijk ingericht. De 3 hoofdpagina's zijn ‘Werkgevers’, ‘Ik zoek werk’ en ‘Producten’. En onder deze thema's staan al onze diensten, afdelingen en regelingen. Verder kunnen we veel mooie verhalen, foto's en filmpjes kwijt.

Annelies Doornbosch: ’Wij vinden het belangrijk om te laten zien waar Rijnvicus mee bezig is.‘ 

Nieuwsgierig? 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze nieuwe website? Maar ben je ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen als werkzoekende of werkgever? Neem een kijkje op www.rijnvicus.nl of neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee over mogelijkheden.  

Rijnvicus nieuwe website