MKB-Deal ‘Boost Your Digital Business’

Om het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) te stimuleren en te inspireren om aan de slag te gaan met digitalisering, is de MKB-Deal “Boost Your Digital Business” opgezet. Dit is een tweejarig programma om het MKB in Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop digitaal mee te laten groeien naar de toekomst.

Op vrijdag 1 april bracht gedeputeerde Willy de Zoete een bezoek om deze mijlpaal te vieren. Wilt u als MKB bedrijf hier meer over weten? Meldt u dan aan voor de eerstvolgende Masterclass ‘Digitalisering als pure noodzaak voor uw bedrijf’ op 19 mei 2022 via: www.boostyourdigitalbusiness.nl

Bezoek gedeputeerde

Tijdens het bezoek werd gedeputeerde De Zoete door de betrokken gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag- en Braassem, Nieuwkoop, en de ondernemersverenigingen bijgepraat over de voortgang van het programma. Diverse ondernemers zoals SEO & SEA en Vink+Veenman vertelden over het belang van digitalisering voor hun bedrijf en over de kansen en uitdagingen. Ook werd de eerste digitaliseringsvoucher uitgereikt aan het bedrijf ‘Dreadshop’. Met een voucher kunnen ondernemers financiële ondersteuning krijgen bij hun digitaliseringsvraagstukken.