Meld u voor 22 mei 2022 aan voor Gluren bij de Buren

Op zondag 3 juli 2022 wordt het huiskamerfestival Gluren bij de Buren georganiseerd door Cultuurplatform KHABBAZ.

Gluren bij de burenHet doel van KHABBAZ is om kunst en cultuur in heel Alphen aan den Rijn op de kaart te zetten en meer zichtbaar te maken. Gluren bij de buren is hét evenement waar onverwachte ontmoetingen tussen bewoners plaatsvinden en waar lokaal (Alphens) talent een podium krijgt. Gluren bij de Buren is een belangrijk jaarlijks terugkerend evenement in de gemeente dat onder ander andere bijdraagt aan de sociale cohesie. Een festival voor én door inwoners. In alle wijken en kernen kunnen bezoekers op een laagdrempelige manier hun buurt- en stadgenoten beter leren kennen tijdens het optreden van een van de amateurpodiumkunstenaars. 

Doe mee met uw tuin óf huiskamer

Er is voor gekozen om Struinen in de Tuinen helemaal om te dopen tot Gluren bij de Buren. Eigenlijk verandert er naast de naam niet zoveel, behalve dit leuke feit: nu kunnen hosts met een tuin óf huiskamer meedoen. Heeft u dus geen tuin, maar wel altijd mee willen doen tijdens de zomereditie? Dan kan dat nu ook in uw huiskamer.

Aanmelden als act of als host

Wilt u nieuw werk uitproberen, podiumervaring opdoen, optreden in intieme setting of bent u gewoon op zoek naar een plek waar u uw podiumkunsten mag vertonen? Of bent u een geboren host, de(nieuwe) buren ontmoeten, stelt u graag uw tuin open voor een toffe act, of bent u gewoon benieuwd hoe uw tuin eruit ziet als podium? Dan kunt u zich tot 22 mei 2022 aanmelden op www.glurenbijdeburen.nl.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Gluren bij de Buren? Kijk dan op www.glurenbijdeburen.nl.