Proeftuin natuurmarkt: praktische tips voor duurzame leefstijl 

Klimaatverandering en teruglopende biodiversiteit vragen om een meer duurzame leefstijl. Maar hoe pakt u dat aan? Bezoek op zondag 29 augustus in het Prinses Irenebos de Proeftuin On Tour, een natuurmarkt boordevol inspiratie en informatie.

Leer wat u kunt doen om de volgende generaties een gezonde en leefbare aarde door te geven. Met uw dagelijkse keuzes heeft u meer invloed dan u denkt.  

Voor jong en oud  

Op deze informatie- en inspiratiemarkt is er voor jong en oud iets te beleven. Voor kinderen zijn er voorleesfeestjes en mini workshops. Jongeren en volwassenen kunnen inspiratie op doen bij de natuurrondleidingen, proeverijen of bij informatiekramen over lokaal en plantaardig voedsel, biodiversiteit en het belang van bestuivers, klimaatbestendige vergroening, duurzaamheidsubsidies, energiebesparing en nog veel meer. Meer weten over een meer duurzame leefstijl? Bezoek de Proeftuin On Tour natuurmarkt!  

Meer informatie  

Het bezoeken van de markt en alle activiteiten zijn gratis. Deze markt is alleen toegankelijk met een geldig corona toegangs- en legitimatiebewijs. Kijk voor meer informatie op de website van de bibliotheek. U kunt zich hier ook inschrijven voor activiteiten zoals rondleidingen, voorleesfeestjes en mini workshops.