Aandacht voor onze 80+ers

Hoe gaat het met u? Kunnen we iets voor u betekenen? De coronacrisis is voor iedereen zwaar.
Misschien ook voor u.

Aandacht voor onze 80+ersTom in de buurt, Adviesraad Samenleving, het Rode Kruis en Gemeente Alphen aan den Rijn organiseren daarom op 10, 11 en 12 december voordeurgesprekken bij alle inwoners van 80 jaar en ouder in onze gemeente. We vinden het belangrijk dat u weet dat u er niet alleen voor staat in deze coronatijd. Wij staan voor u klaar. Heeft u een vraag of probleem? Geef het aan bij onze vrijwilligers. 

Vervolg 

Deze actie is een vervolg op de voordeurgesprekken in mei van dit jaar. Deze werd toen enorm gewaardeerd. Nu, zo vlak voor de feestdagen, gaan we weer langs alle circa 3.600 voordeuren in de hele gemeente.

Zorgvuldig

De vrijwilligers en professionals die voor ons op pad gaan, tekenen allemaal een geheimhoudingsverklaring. Er wordt zorgvuldig met adresgegevens omgegaan. Hier zien wij nauwkeurig op toe. Onze vrijwilligers dragen allemaal een hesje. Zo zijn zij herkenbaar. Daarnaast krijgen zij een badge waarop staat dat zij werken als vrijwilliger voor deze actie. Vanzelfsprekend houden we ons aan de RIVM-richtlijnen.