Burgemeester Liesbeth Spies officieel herbenoemd voor de komende 6 jaar

Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, Jaap Smit, heeft op woensdag 2 december Liesbeth Spies beëdigd voor een tweede termijn als burgemeester van Alphen aan den Rijn. Haar tweede termijn zal ingaan op 15 december aanstaande.

De heer Jaap Smit feliciteert Liesbeth Spies van harte met deze herbenoeming. Zijn felicitaties gaan ook uit naar de gemeenteraad, het college en de inwoners van Alphen aan den Rijn. “Ik wens de burgemeester en de gemeente een goede voortzetting van de samenwerking toe”.

Liesbeth Spies is sinds 15 december 2014 burgemeester van Alphen aan den Rijn. Tevens is zij sinds maart 2017 voorzitter van het Nederlands Genootschap van Burgemeesters. In het verleden was zij onder meer waarnemend burgemeester van de gemeente Stichtse Vecht, lid van Gedeputeerde Staten in Zuid-Holland en minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

“Ik ben verheugd dat ik me ook de komende zes jaar weer voor 100% mag inzetten voor Alphen aan den Rijn. Het is een voorrecht om als burgemeester te mogen werken voor deze mooie gemeente en haar inwoners”, aldus Liesbeth Spies.