Hoe laat u het liefst uw hond uit?

Het tijdelijke losloopgebied in bedrijventerrein Steekterpoort gaat verdwijnen. Het terrein zal in de toekomst worden bebouwd als onderdeel van het bedrijventerrein. Samen met Stichting de Alphense Hondenbezitter is de gemeente op zoek naar een nieuwe locatie voor het veel gebruikte losloopgebied en hondenspeelterrein.

Om te bepalen waar de nieuwe locatie en inrichting van het losloopgebied aan moeten voldoen, hebben wij uw hulp nodig. Want: hoe laat u uw hond het liefst uit? Loopt u altijd een rondje in de buurt of bezoekt u ook regelmatig een losloopgebied? En hoe zou zo'n losloopgebied of hondenspeelterrein er volgens u uit moeten zien? Om hier een zo breed mogelijk inzicht in te krijgen, vragen wij u om een korte enquête in te vullen. De enquete is zowel toegankelijk voor Alphense hondenbezitters als voor niet-hondenbezitters.

U kunt de enquete tot uiterlijk 24 augustus invullen.

U kunt zich na de enquête inschrijven om op de hoogte te worden gehouden van de onderzoeksresultaten. De gemeente gaat aan de slag met alle verzamelde gegevens en gaat samen met de stichting Alphense Hondenbezitter op zoek naar een nieuw hondenspeelterrein.  

De enquête is te vinden via www.hondenuitlatenalphen.nl

Informatie over honden uitlaten