Aanmelden voor bijeenkomsten over een onderdoorgang Hazerswoude-Dorp

Beter Bereikbaar Gouwe doet in Hazerswoude-Dorp een studie naar een mogelijke onderdoorgang.

Als deel van deze studie zijn er, samen met een klankbordgroep van bewoners, een aantal schetsontwerpen gemaakt. We vinden het belangrijk dat bewoners, bedrijven en andere belanghebbenden goed geïnformeerd zijn en in dit vroege stadium hun mening kunnen geven. Daarom worden er twee bijeenkomsten georganiseerd. 

Online informatiebijeenkomst 

Tijdens deze bijeenkomst informeren het projectteam en de klankbordgroep u over de varianten van de onderdoorgang. Na de presentatie is er ruimte voor verduidelijkende vragen.  
Datum: woensdag 5 april 
Tijd: 19.30 – 20.30 uur

Openbare inloopbijeenkomst 

We vinden het belangrijk om uw mening, zorgen en vragen te horen. Tijdens deze bijeenkomst kunt u de schetsontwerpen van de varianten bekijken en in gesprek gaan met de leden van het projectteam en de klankbordgroep.  
Let op! Er zijn twee tijdsblokken voor deze bijeenkomst. U kunt kiezen welke bijeenkomst u bezoekt.  
Datum: maandag 24 april 
Tijd 1: 18.00 – 19.15 uur (inloop vanaf 17.30 uur) 
Tijd 2: 19.45 – 21.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur) 
Locatie: Dorpshuis De Juffrouw, Dorpsstraat 250 Hazerswoude-Dorp, Podiumzaal.

Aanmelden voor de bijeenkomsten 

Om deel te nemen aan een of beide bijeenkomsten moet u zich aanmelden. Voor de online informatiebijeenkomst kan dat via dit formulier. Voor de openbare inloopbijeenkomst is er een apart aanmeldformulier

Meer informatie

Voor meer informatie over de bijeenkomsten en de studie naar de mogelijke onderdoorgang kunt u terecht op www.beterbereikbaargouwe.nl