Filmopnames op 16 mei bij de Ridderhof

Op maandag 16 mei vinden er tussen 8.00 en 19.00 uur in en rondom winkelcentrum de Ridderhof en de Henry Dunantweg in Alphen aan den Rijn filmopnames plaats voor een tele-film voor de KRO/NCRV. Er is toestemming verleend om bij de opnames gebruik te maken van politieauto’s en nepwapens.

Filmopnames op 16 mei bij de Ridderhof 400 Als u in de omgeving bent, is het mogelijk dat u hier iets van meekrijgt, of enige verkeershinder ondervindt. Als u niet in het winkelcentrum of omgeving hoeft te zijn, verzoeken we u om niet te gaan kijken, om (verkeers)drukte te voorkomen.

Winkelend publiek en passanten worden met borden en door crewleden geattendeerd op de filmopnames. Bij het kruispunt Burgemeester Bruin Slotsingel/President Kennedylaan worden beroepsverkeersregelaars ingezet door de filmmaker die het verkeer tijdens de opnames kort kunnen tegenhouden.

Winkeliers in de Ridderhof zijn op de hoogte van de opnames, en omwonenden en ondernemers in de omgeving zijn door de filmmaker met een brief geïnformeerd