Informatieavond over Lokale Energie Strategie Kaag en Braassem

Onze buurgemeente Kaag en Braassem heeft een Lokale Energie Strategie (LES) opgesteld. Op woensdagavond 15 mei 2024 geeft ze hierover een presentatie in Roelofarendsveen.

LES Kaag en Braassem Samen met maatschappelijke organisaties, inwoners en ondernemers heeft de gemeente Kaag en Braassem besproken hoe ze in Kaag en Braasem energie kunnen besparen, waar ze duurzame energie kunnen opwekken en onder welke voorwaarden ze dat gaan doen. De uitkomsten staan opgeschreven in de LES. 

Voor inwoners uit onze gemeente die dichtbij de gemeentegrens van Kaag en Braassem wonen, kan het interessant zijn om deze presentatie bij te wonen. Zo staan er in het plan onder andere mogelijke locaties voor het opwekken van zon op het dak en het land en het opwekken van windenergie. De presentatie is informatief. Wilt u uw visie op de LES delen met de raadsleden van gemeente Kaag en Braassem, dan kunt u inspreken op de Visie- en Adviesavond op 27 mei.

Meer informatie

Op de website energievoorkaagenbraassem.nl vindt u meer informatie over de LES. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de informatieavond op 15 mei.