Feestelijke opening Resort Rijnhaven 14 oktober

Op een braakliggend terrein aan de Ondernemingsweg 2 bij Rijnhaven in Alphen aan den Rijn wordt een bijzonder bouwwerk gemaakt.

Voor het kunstproject Thuis in Rijnhaven verrijst er een paviljoen, genaamd: Resort Rijnhaven. Op zaterdag 14 oktober tussen 12.30 en 16.00 uur vindt de feestelijke opening plaats. Inloop vanaf 12.00 uur. 

Programma met ontmoetingen en culinaire verrassingen 

Wethouder Anouk Noordermeer verzorgt de opening van het paviljoen: een open houten constructie waar activiteiten voor en door buurtbewoners kunnen worden georganiseerd. Het wordt een middag vol activiteiten door lokale initiatiefnemers, met ontmoetingen en culinaire verrassingen. Voor de liefhebbers is er een gedekte tafel met lunch. Meld u aan via de website als u mee wilt lunchen. Entree is gratis.  

Kunstproject Thuis in Rijnhaven  

Rijnhaven is een nieuwe wijk in wording waar je kunt wonen, werken en recreëren. Om het nieuwe gebied een eigen identiteit te geven en verbinding tot stand te brengen tussen de verschillende bewoners, is dit kunstproject in het leven geroepen. Afgelopen jaar betrokken de ontwerpers van collectief de Reuringdienst bewoners en ondernemers in de omliggende wijken bij het project en organiseerden ze diverse activiteiten.  

Het project is mogelijk gemaakt door Gemeente Alphen aan den Rijn, BPD Cultuurfonds, Kop West en cultuurplatform KHABBAZ.