Kom op zaterdag 4 november naar de energiemarkt

Wilt u energie besparen of uw woning duurzamer maken? Kom dan naar de energiemarkt voor duurzame oplossingen, adviezen en praktische hulp.

energiemarkt 23 450 16x9Wilt u energie besparen of uw woning duurzamer maken? Kom dan naar de energiemarkt voor duurzame oplossingen, adviezen en praktische hulp.

De energiemarkt

Op de energiemarkt komt u meer te weten over hoe u uw woning duurzamer kan maken. Dit jaar wordt de energiemarkt georganiseerd in wijkcentrum Mozaïek. Op zaterdag 4 november van 11.00 uur tot en met 15.00 uur. Het adres van wijkcentrum Mozaïek is Parelstraat 2 in Alphen aan den Rijn.

Terecht voor uw geldvragen

Op de energiemarkt kunt u terecht voor uw vragen over geld. Medewerkers van de gemeente geven u informatie over subsidies en voordelige leningen voor energiebesparing. Ook komt u op de markt meer te weten over de energietoeslag.

Ruimte voor persoonlijk advies

De energiebesparing van uw woning vraagt om een persoonlijke aanpak. De energiecoaches van Alphen aan den Rijn bieden daarom ruimte voor een persoonlijk advies. Bij de energiecoaches kunt u zich aanmelden voor een gratis advies op maat over energiebesparing in uw woning.

Geschikt voor het hele gezin

De energiemarkt is geschikt voor het hele gezin. Er is een knutselhoek en we bakken pannenkoeken op inductie! En met uw eigen tip 
voor gratis energie besparen, maakt u bovendien kans op een mooie prijs.

Meer informatie over de Nationale Klimaatweek

De energiemarkt is één van de activiteiten tijdens de Nationale Klimaatweek in Gemeente Alphen aan den Rijn. Meer informatie over de Nationale Klimaatweek en de andere activiteiten vindt u op duurzaamalphen.nl.