Wat is allemaal te doen in de gemeente tijdens de herfstvakantie?

De herfstvakantie komt er weer aan. In de gemeente zijn in de vakantie veel leuke, interessante en sportieve activiteiten. Deze vind u in de Uit-Agenda van HierisAlphen.

Herfstbospark 400x260Activiteiten in onze gemeente

In de gemeente worden verschillende activiteiten georganiseerd. Voor jong en oud. Muziek, dans, kunst en nog veel meer. Dit gebeurt het hele jaar door. De herfstvakantie komt er nu aan en daarom delen we graag met u wat in deze vakantie te doen is in onze gemeente.

Samenwerking met HierisAlphen

Als gemeente hebben wij een samenwerking met HierisAlphen. Op hun website staat de Uit-Agenda. Een agenda waar inwoners of organisaties activiteiten voor kunnen aanmelden. Een agenda waar u dus de activiteiten in onze gemeente kunt vinden. Naast de Uit-Agenda is op de website ook veel andere informatie te vinden.

Wat biedt HierisAlphen inwoners en bezoekers van onze gemeente

HierisAlphen biedt de inwoners en bezoekers van de gemeente een inspirerende blik op het gebied van vrije tijd, recreatie, horeca, retail, werken, ondernemen, wonen, sport en gezondheid. Ook worden er vele tips gegeven voor tal van recreatieve activiteiten in en rond de gemeente.