Zorg dat u bij de Week van het Werk bent!

Van maandag 30 oktober tot en met zaterdag 4 november 2023 is de Week van het Werk. Dit is een week waarin werk, ontwikkeling en vitaliteit centraal staat.

WvhW 400x260Het is een unieke samenwerking tussen de drie O’s: overheid, onderwijs en ondernemers. Onze krappe arbeidsmarkt heeft meer vacatures dan werkzoekenden, ontdek nieuwe kansen voor ondernemers, werknemers en werkzoekenden tijdens de Week van het Werk 

Duurzaam werk(t)

Het thema is duurzaam werk(t). Duurzaam werken dat maakt uw organisatie toekomstbestendig, heeft een positieve impact op het milieu en de maatschappij en creëert een plezierige werkomgeving waar medewerkers zich gewaardeerd en gemotiveerd voelen. Dit helpt niet alleen bij het aantrekken en behouden van talentvolle medewerkers, maar zorgt ook dat tevreden werknemers langer betrokken blijven. Kortom, duurzaam werk(t) loont op alle fronten!

Een week vol aansprekende evenementen 

De Week van het Werk zit vol aansprekende evenementen gericht op werkzoekenden en werkgevers. Op 4 november van 12.00 tot en met 15.00 uur is de Banenparade met Open Hiring Café in ons gemeentehuis. Hier staan ruim 50 ondernemers uit diverse sectoren met leuke en interessante vacatures. Dit biedt kansen voor ontmoetingen en netwerken. Ook kunt u een professionele profielfoto laten maken en uw CV laten checken. Werkzoekenden en werkgevers ontmoeten elkaar bij het Open Hiring Café. Regionale ondernemers tonen waarom ze aantrekkelijk zijn als werkgever. Dit innovatieve evenement past goed bij het thema van de Week van het Werk: duurzaam werk(t). Het is een moderne manier om een uitdagende baan te vinden in de regio.  

Ontdek de HR-kring  

Op 31 oktober vanaf 16 uur bij Buurten en Zo verwelkomen we HR-professionals tijdens de HR-kring. Hier ligt de focus op het benutten van potentieel dat nog niet volledig tot zijn recht komt in de arbeidsmarkt en waar veel kansen liggen. Van minder kansen naar meer kansen en werkgelegenheid. Speciale aandacht gaat er uit naar ervaringsdeskundige Jiska Ogier, een gewaardeerd spreker en expert op het gebied van inclusie, sociaal ondernemen en het wegnemen van vooroordelen. Er is ruimte voor interactieve discussies en het beantwoorden van vragen door deskundigen, waaronder arbeidsdeskundigen van het UWV en werkgeversadviseurs van het WSP Holland Rijnland. 

Er is meer!

Tijdens de Week van het Werk zijn er nog meer boeiende evenementen, zoals beroepenvoorlichting, een hackathon en de Hartstikke Sociaal Bokaal. Bezoek www.deweekvanhetwerk.nl voor het actuele programma en om u aan te melden. We kijken ernaar uit u daar te zien!