Energiebesparing voor Vereniging van Eigenaren

Bent u bestuurder of beheerder van een Vereniging van Eigenaren (VvE)? Wilt u duurzaam onderhoud en renoveren combineren met energiebesparende maatregelen? Of bent u bewoner van een VvE en wilt u duurzamer gaan wonen?

Kom dan naar de online voorlichtingsavond over energiebesparing voor verenigingen van eigenaren (VvE) op 12 oktober 2021 van 19.30 tot 21.00 uur.

Waarom energie besparen?

Om klimaatverandering tegen te gaan en bij te dragen aan een leefbare omgeving voor nu en in de toekomst, vindt Gemeente Alphen aan den Rijn het belangrijk dat VvE’s gaan verduurzamen. Daarnaast zorgt een duurzame woning voor een lagere energierekening en meer wooncomfort. Voor een VvE is het vaak best ingewikkeld om hier stappen in te zetten. Daarom heeft de gemeente aan VvE Duurzaamheidsloket de opdracht gegeven om u hierbij te ondersteunen.

Gratis intakegesprekken

We bieden 15 gratis intakegesprekken aan om VvE’s op weg te helpen. Tijdens het intakegesprek bespreekt het VvE Duurzaamheidsloket met u de mogelijkheden om te verduurzamen. Ook hoort u welke ondersteuning u kunt krijgen. Na het intakegesprek kunt u hulp krijgen bij proces- en besluitvorming binnen de VvE en bij het aanvragen van subsidies en leningen. Na de informatieavond kunt u zich aanmelden voor een intakegesprek via www.vveduurzaamheidsloket.nl.  

Informatieavond 12 oktober

Heeft u interesse? Meld u dan aan voor de online informatiebijeenkomst op dinsdag 12 oktober. De bijeenkomst start om 19.30 en eindigt om 21.00 uur. VvE-bestuurders en -beheerders en bewoners kunnen zich voor de informatieavond aanmelden via www.vveduurzaamheidsloket.nl/events. De informatieavond vindt plaats via Zoom. U ontvangt voorafgaand aan de avond een Zoom-link en inloginstructies. 

Heeft verder u nog vragen? Bel dan naar (020) 632 44 41 of stuur een e-mail naar info@vveduurzaamheidsloket.nl