LET OP: Verkeershinder in de regio van 1 tot en met 4 oktober

Rijkswaterstaat en provincie Zuid-Holland werken aan de wegen rond onze gemeente. In het weekend van 1 tot en met 4 oktober zijn er gelijktijdig werkzaamheden aan de A12, de N11 en de N207. Dat geeft helaas enige verkeershinder. Door duidelijke omleidingen proberen provincie en Rijkswaterstaat te zorgen voor zo min mogelijk vertraging. Plan uw route op van www.vanAnaarbeter.nl voor u de weg op gaat!

Hieronder de verschillende werkzaamheden op een rij. Rijkswaterstaat en de provincie geven aan dat de verschillende rijks- en provinciale wegen de extra drukte door deze afsluitingen aan kunnen. Tijdens het weekend wordt dit goed in de gaten gehouden.

Werkzaamheden A12 

Rijkswaterstaat vervangt het asfalt tussen Woerden en Reeuwijk door dubbellaags geluidsreducerend asfalt. Ook vinden er tussen knooppunt Oudenrijn en Woerden verschillende onderhoudswerkzaamheden plaats. Daarvoor is de A12 Utrecht richting Den Haag tussen knooppunt Oudenrijn en Reeuwijkvolledig afgesloten. Verkeer vanuit Utrecht naar Alphen aan de Rijn rijdt om via Amsterdam (A2 – A9 – A4). Verkeer van Alphen aan den Rijn naar Utrecht kan wel gewoon door rijden.  

Meer informatie daarover vindt u op de website van Rijkswaterstaat.

Werkzaamheden N11 

De N11 is in beide richtingen afgesloten tussen het kruispunt met Burgemeester Smeetsweg in Zoeterwoude (Heineken) en de afslag Alphen Oost, containerterminal. De afslag Alphen-Oost zelf is open. Verkeer tussen Bodegraven en Leiden kan omrijden via de A12 en de A4.  

Meer informatie vindt u op de website van Rijkswaterstaat.

Werkzaamheden N207 

Provincie Zuid-Holland werkt aan de N207 tussen Waddinxveen en Boskoop. De weg is in beide richtingen afgesloten tussen tankstation TinQ in Waddinxveen en de tunnel in Boskoop. Omrijden kan via de A12, N11, N209 en/of N455.  

Meer informatie vindt u op de website van provincie Zuid-Holland.

Alle omleidingen zijn duidelijk met borden aangegeven.  

Werkzaamheden A12

Bereikbaarheid Hulpdiensten 

Hulpdiensten kunnen te allen tijde doorrijden langs de werkzaamheden.