Samen sporten en bewegen tijdens NOC*NSF Sportweek

Ontdek van 17 tot en met 26 september wat sport met je doet tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek. Als gemeente zijn wij trots dat wij dit jaar gastgemeente mogen zijn van dit mooie evenement. Van musicalworkshops en een snelschaaktoernooi tot suppen, zwemmen en walking korfbal. Alles komt voorbij.

Het programma staat in het teken van ‘Een leven lang plezier in sporten en bewegen’. Alle generaties komen hierin aan bod. Van jong tot oud, iedereen kan meedoen. Het volledige programma vindt u op alphenaandenrijn.nl/altijdfit. Via @alphenaltijdfit op Facebook en Instagram wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Sport doet iets met je 

Zoveel mogelijk inwoners laten genieten van sporten en bewegen: dat is waar de NOC*NSF Nationale Sportweek om draait. Daar zijn wij het van harte mee eens. Vitale mensen zitten beter in hun vel en zijn gelukkiger. Wij grijpen de Nationale Sportweek daarom aan om het nieuwe sportseizoen te openen en er samen met de lokale sportaanbieders voor te zorgen dat iedereen weer kan en gaat bewegen.  

Ontdek wat sport met je doet  

Alle inwoners kunnen tijdens de Nationale Sportweek kennismaken met onze sportaanbieders en hun activiteiten. Gert-Jan Schotanus, wethouder Sport: “als ik naar het uitgebreide programma kijk dan kan ik alleen maar trots zijn. Wat een gevarieerd aanbod! Voor elke generatie is er wat wils. Er is echt geen reden meer om niet in beweging te komen als je in onze gemeente woont.”  

Doe mee

Op alphenaandenrijn.nl/altijdfit vindt u het complete programma. Neem er even de tijd voor want het aanbod is groot. U kunt zich aanmelden voor de verschillende activiteiten bij de betreffende aanbieder. Heel veel sportplezier!