Proeftuin On Tour: een natuurmarkt boordevol inspiratie

Klimaatverandering en teruglopende biodiversiteit vereisen een duurzame leefstijl. Maar hoe pakt u dat aan? Bezoek op zaterdag 3 september De Proeftuin On Tour Natuurmarkt, een markt boordevol inspiratie en informatie in het Alphense Prinses Irenebos.

Leer wat u kunt doen om een gezonde en leefbare aarde door te geven aan de volgende generaties. Met uw dagelijkse keuzes heeft u meer invloed dan u denkt. 

Voor jong en oud

De natuurmarkt is er voor jong en oud. Voor kinderen zijn er voorleesfeestjes en miniworkshops. Jongeren en volwassenen kunnen inspiratie opdoen bij natuurrondleidingen, proeverijtjes en informatiekramen over lokaal en plantaardig voedsel, biodiversiteit en het belang van bestuivers. Daarnaast aandacht voor: klimaatbestendige vergroening, natuurlijk gezondheid, duurzaamheidsubsidies, energiebesparing en meer. Meer weten over een duurzame leefstijl? Bezoek De Proeftuin On Tour Natuurmarkt!

Meer informatie

De markt en alle activiteiten zijn gratis en aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekrijnenvenen.nl/natuurmarkt. U kunt zich hier ook inschrijven voor de activiteiten zoals rondleidingen, voorleesfeestjes en miniworkshops.

Vrijwilligers gezocht

Meewerken aan dit leuke evenement? Tussen 9.00 en 18.00 uur zoeken we vrijwilligers om te helpen met opbouwen en afbouwen, de catering te verzorgen, toezicht te houden, te fotograferen en meer. Kijk voor alle informatie op www.bibliotheekrijnenvenen.nl/natuurmarkt.  

Duurzaam Alphen aan den Rijn