Houd je agenda vrij! De Week van het Werk komt eraan.

Er staat iets groots te gebeuren, dit gaat jouw carrière of bedrijf een boost geven. Maak je klaar voor een week vol inspiratie, ontdekkingen en kansen tijdens de Week van het Werk! De Week van het Werk is van maandag 30 oktober tot en met 4 november 2023.

WvhW 2023-SAVE THE DATE 400x260Thema: Duurzaam werk(t)

Samen met onderwijs, ondernemers en overheid, benadrukken we de kracht van duurzaam werk(t). Dat is ook gelijk het thema van deze week. Werkgevers, werknemers én werkzoekenden, dit is het moment om je horizon te verbreden en jezelf te ontwikkelen. Ontdek waarom duurzaam werken zo belangrijk is. Het zorgt ervoor dat je als organisatie en medewerkers een positieve impact hebt op het milieu en de maatschappij. Dit wordt steeds belangrijker voor klanten, partners en (toekomstige) werknemers. Daarnaast leidt duurzaam en sociaal werken tot een betere samenwerking en meer tevredenheid onder medewerkers, wat weer leidt tot betere resultaten. Dit zorgt er ook voor dat je langer en gezonder (door) kunt werken. 

Banenparade en meer!

Het hoogtepunt tijdens deze week is de Banenparade op zaterdagmiddag 4 november 2023. Maar liefst meer dan 50 regionale ondernemers komen samen om jou te laten zien hoe duurzaam werk jouw leven kan veranderen. Ontdek uitdagende banen en maak kennis met de toekomst van werk. 

Maar dat is nog niet alles! Laat je inspireren door diverse workshops die je (gratis) helpen jezelf optimaal te presenteren en inzicht te krijgen in duurzaamheid op de werkvloer. Dit is dé mogelijkheid om te groeien, te leren en te netwerken. Dat is nog niet alles: tijdens deze week is ook de Go4it! Beroepenmanifestatie, de hackathon, de HR-Kring: Van minder kansen naar meer werkgelegenheid en de uitreiking van een bokaal voor ondernemers met een sociaal hart.

Zet de volgende stap in jouw carrière of met jouw bedrijf

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière of met jouw bedrijf te zetten? Zet deze week in jouw  agenda, deel dit bericht met je collega's, ondernemers, vrienden en familie, en zorg dat je erbij bent!

Meer weten?

Kijk op de website van de Week van het Werk. Samen bouwen we aan een duurzame en succesvolle toekomst. Zien we je daar?