Wat is uw nieuwjaarswens?

De traditionele nieuwjaarsreceptie in januari wordt ook deze keer weer anders dan u van ons gewend bent. Door de coronamaatregelen kunnen we in januari helaas geen fysieke bijeenkomst organiseren om elkaar het beste voor 2022 te wensen.

Wat is uw nieuwjaarswens? 400Stuur uw nieuwjaarswens in

Daarom maakt de gemeente dit jaar, met uw input, een filmcompilatie van uw nieuwjaarswensen. Om elkaar toch even een goed 2022 te wensen. Doet u mee? Stuur dan uiterlijk woensdag 5 januari 2022 een filmpje van ongeveer tien seconden met uw nieuwjaarswens naar communicatiecorona@alphenaandenrijn.nl. Dat is kort, maar wij hopen van harte dat velen van u meedoen. 

Film

De mooiste en warmste inzendingen voegen we samen en daar maken we een mooie film van. Deze film wordt op maandag 10 januari om 20.00 uur uitgezonden op Studio Alphen na de nieuwjaarsboodschap van burgemeester Liesbeth Spies en kinderburgemeester Safae. 

Een paar regels

  • Maak een kort filmpje, duidelijk verstaanbaar gefilmd.
  • Vergeet niet uw naam te vermelden. 
  • Maak het filmpje niet langer dan tien seconden. 
  • Stuurt u een filmpje in, dan geeft u toestemming om uw ingezonden wens te gebruiken tijdens de uitzending van de nieuwjaarsreceptie en op de website en social mediakanalen van Gemeente Alphen aan den Rijn en Studio Alphen.