Let op: beperkte afvalinzameling in verband met extreem weer

Door de extreme weersomstandigheden is het momenteel niet verantwoord om veilig met grote vrachtwagens door de woonwijken te rijden om afval op te halen.

GFT minicontainers

Eerder communiceerden we al dat de GFT minicontainers niet worden geleegd. Dit geldt nu ook voor de rest van deze week. U kunt uw GFT container tijdens het volgende reguliere inzamelmoment weer aan de weg zetten.  Kijk hiervoor in de afvalkalender of via de afvalkalender app op uw smartphone of tablet. De papierinzameling van woensdag 10 en donderdag 11 februari verplaatsen we naar woensdag 17 en donderdag 18 februari.

Ondergrondse containers

Ondergrondse containers kunnen we momenteel zeer beperkt legen. Dit doen we deze week alleen op doorgaande routes. We willen u daarom vragen uw afval (rest, PMD, papier en glas) niet weg te brengen, maar voorlopig thuis te houden. Hiermee willen we voorkomen dat de containers overvol raken. Besluit u toch om uw afval weg te brengen? Neem uw afval weer mee naar huis als een container vol is of vastgevroren. Zet het NIET op straat. 

De verwachting is dat we aanstaande maandag 15 februari de afvalinzameling weer volgens planning kunnen hervatten.