Wilt u uw stem laten horen? Meld u dan aan voor de cursus Politiek Actief

Doe mee aan de gratis cursus “Politiek Actief voor gemeente” en wie weet maakt u straks zelf het verschil in de gemeenteraad.

Heeft u wel eens geprobeerd iets voor elkaar te krijgen bij de gemeente, maar wist u niet hoe u het aan moest pakken? Vindt u dat de gemeente uw dorp of wijk veel meer erbij moet betrekken? Of wilt u meer inspraak in wat er gebeurt in uw gemeente en heeft u er goede ideeën over? 

De cursus start op dinsdag 30 maart 2021 in Alphen aan den Rijn en bestaat uit vijf bijeenkomsten. De cursus is ook toegankelijk voor inwoners met een visuele, auditieve en/of fysieke beperking. De gemeenten regelen indien nodig hiervoor extra faciliteiten.
Meld u snel aan, want er is plek voor maximaal 25 deelnemers. Aanmelden kan tot uiterlijk 26 februari 2021. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Youri Kling tel. +31646973026.

Nick van Yperen, secretaris Adviesraad Sociaal Domein gemeente Nieuwkoop: 
“Ik heb de afgelopen jaren ervaren hoe het is om in een rolstoel te zitten en welke (on)mogelijkheden je dan tegenkomt. Het leek mij een mooie kans om mijn ervaringen te delen in de Adviesraad Sociaal Domein en daarmee van meerwaarde te kunnen zijn voor de inwoners van de gemeente Nieuwkoop. Hierbij is de kennis die ik tijdens de cursus Politiek Actief heb opgedaan waardevol.”
 

Nick van Yperen