De Helpdesk Geldzaken nu ook zonder afspraak

Heeft u vragen over geld? De Helpdesk Geldzaken staat voor u klaar voor gratis advies. Van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.30 uur kunt u daarvoor zonder afspraak terecht in het gemeentehuis.

De Helpdesk GeldzakenDe Helpdesk Geldzaken wil inwoners ondersteunen om te voorkomen dat zij in geldproblemen komen, maar ook om problemen op te kunnen lossen. Heeft u vragen over geld? Of verandert er iets in uw leven waardoor uw inkomsten en uitgaven wijzigen? U krijgt bijvoorbeeld een kind, gaat scheiden of verliest uw baan. De medewerkers van de Helpdesk zitten voor u klaar.

Hoe werkt het

U kunt er met alle financiële vragen terecht. Zo geven ze om geld te besparen en advies geven om geldzorgen te voorkomen. Daarnaast kunnen ze u ook inzicht geven in uw inkomsten en uitgaven en kunnen ze u helpen bij toeslagen, regelingen en het aanvragen hiervan. De mensen van de Helpdesk Geldzaken hebben allemaal de financiële kennis die nodig is om u te kunnen helpen. Wilt u liever niet alleen langskomen en iemand meenemen? Dit is geen probleem. 

Bellen

Wilt u liever telefonisch advies? Dan kunt u bellen naar 14 0172 (optie 1) of vul het contactformulier in op onze website voor een belafspraak. U kunt ook uw vraag stellen via onze website.

Meer informatie 

Kijk voor meer informatie over onze Helpdesk Geldzaken op www.alphenaandenrijn.nl/helpdeskgeldzaken