Uw huis voordelig isoleren? Schrijf u in voor de inkoopactie!

Uw huis isoleren kan u een hoop voordelen opleveren. U bespaart geld, houdt warmte binnen en tocht en kou buiten.

Een warm huisDoordat u minder stookt, gaat u daarnaast klimaatverandering tegen. Om dit voor inwoners makkelijker én voordeliger te maken, organiseert de gemeente samen met het Duurzaam Bouwloket een inkoopactie voor isolatie van uw woning. Met deze actie kunt u uw spouwmuur, vloer, bodem en/of glas voordelig laten isoleren. 

Offerte voor de laagste prijs

Doordat andere inwoners ook meedoen aan deze actie, kunnen de isolatiebedrijven speciaal voor deze actie een lagere prijs rekenen. Dit zijn allemaal goed bekendstaande bedrijven uit de regio. Zij komen gratis en zonder u ergens toe te verplichten langs voor het maken van een offerte op maat. 

Hoe vraagt u een offerte aan?

1.    Schrijf u gratis in. Dit kan tot 22 juni via www.duurzaambouwloket.nl/alphenisoleert.
2.    Het isolatiebedrijf maakt met u een afspraak voor de inspectie van uw woning. Aan de hand daarvan maakt het bedrijf een offerte op maat. Dit verplicht u tot niets.
3.    Na akkoord op de offerte maakt het isolatiebedrijf een afspraak om de aanpassing(en) uit te voeren.

Webinar voor meer informatie

We nodigen u van harte uit voor ons webinar op donderdag 8 april van 19.30 tot 20.30 uur. Het Duurzaam Bouwloket geeft hier uitleg over de inkoopactie, de verschillende isolatiemogelijkheden, waar u op moet letten en mogelijkheden voor subsidie en financiering. Ook kunt u vragen stellen aan de adviseurs via de live chat. Deelname aan het webinar is gratis en verplicht u tot niets. Aanmelden kan via www.duurzaambouwloket.nl/webinar-alphenisoleert

Contact

Heeft u vragen over de inkoopactie of het webinar? Neem dan contact op met het Duurzaam Bouwloket via het e-mailadres info@duurzaambouwloket.nl of telefoonnummer 072 - 743 39 56. 

Samen dragen we bij aan een leefbare en schone toekomst voor onszelf en voor volgende generaties.