Kwiek in Alphen aan den Rijn

Afgelopen week viel de tweede editie van Kwiek in de gemeente Alphen aan den Rijn op de mat bij iedereen zonder sticker.

Het blad KwiekKwiek is een krant met informatie over ouder worden en langer thuis kunnen blijven wonen. De krant is onderdeel van de campagne Lekker Lang Zelfstandig, met als doel mensen bewust te maken en op tijd na laten te denken over hoe zij zo lang en prettig mogelijk zelfstandig kunnen blijven leven.

Een campagne voor en met inwoners

Misschien heeft u ze al wel gezien op straat, of op internet: posters en banners van Gemeente Alphen aan den Rijn waarin de voordelen van zelfstandig zijn en blijven voor senioren onder de aandacht worden gebracht. Maar is u ook iets opgevallen aan de mensen die op de foto staan in deze campagne? Omdat deze campagne speciaal gericht is op de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn, was het niet meer dan logisch om voor de foto's en persoonlijke verhalen te werken met mensen die daadwerkelijk in de gemeente wonen.

Tot straks

Nieuwsgierig naar informatie over bijvoorbeeld verhuizen, verbouwen, hulp, vrijwilligerswerk, gezellige activiteiten of een cursus aan de slag met uw smartphone?  Of wilt u Kwiek online lezen? We zien u graag online en zeggen daarom, net als in de campagne; Tot straks, op www.lekker-lang-zelfstandig.nl