Beter Bereikbaar Gouwe een stap dichterbij

Eerder is op diverse plekken gecommuniceerd over inloopdagen voor Beter Bereikbaar Gouwe. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is besloten om de live 'inloopdagen situatieschetsen' in Boskoop op maandag 29 en dinsdag 30 november aanstaande NIET door te laten gaan. In plaats daarvan worden WEL online bijeenkomsten gehouden over de situatieschetsen.

Online situatieschetsen bekijken op 29 en 30 november

Om mensen de gelegenheid te geven om vragen te stellen over de situatieschetsen van de  weg- en fietsroutes worden online bijeenkomsten georganiseerd via Microsoft Teams. Tijdens deze sessies kunt u de situatieschetsen zien. Dit is aanvullend op het webinar op 23 november. Tijdens het webinar worden het maatregelenpakket en de vervolgstappen toegelicht.

De Teams-bijeenkomsten zijn op 29 en 30 november, op diverse tijdstippen en maximaal 15 personen per keer. Voor de fietsroutes is een apart moment gereserveerd.

U kunt de situatieschetsen vooraf al bekijken. Ze staan aan de rechterkant onderaan op onze webpagina Maatregelenpakket.

Aanmelden vóór 18 november

U kunt zich hier aanmelden voor een Teams-bijeenkomst. Heeft u dat al gedaan? Dan nemen we contact me u op als er voor u iets wijzigt in het tijdstip.

Wilt of kunt u toch niet bij de online bijeenkomst zijn, dan kunt u zich afmelden door dat te mailen naar beterbereikbaargouwe@pzh.nl.

Meedenken in 2022

De planning is om in 2022 bijeenkomsten te organiseren waarin u kunt meedenken over de volgende versie van de tekeningen (schetsontwerpen). Als alles mee zit worden dat live bijeenkomsten.