Informatieavond ‘Zon-op-Dak’ in Boskoop op 17 november

Met zonnepanelen op een dak kan iedereen zijn eigen energie opwekken. Agrarische bedrijven hebben vaak ongebruikte ruimte op hun dak. Het plaatsen van zonnepanelen op agrarische daken biedt daarom veel mogelijkheden.

Met het project ‘Zon op Dak Groene Hart’ stimuleert Gemeente Alphen aan den Rijn, in samenwerking met Stichting Greenport Regio Boskoop en LTO Noord, agrarische ondernemers hun daken te benutten voor zonne-energie. Op woensdagavond 17 november organiseren we een informatiebijeenkomst ‘Zon op Dak’ voor agrarische ondernemers. Tijdens deze avond geven we u antwoord op al uw vragen. Want waar te beginnen? En wat levert het u precies op?

Gratis ‘Zon-op-Dak’ berekening

We bieden deze avond ook de mogelijkheid om een korte ‘Zon op Dak’-berekening te laten maken voor uw eigen bedrijf of onderneming. Daarvoor is het belangrijk dat u een aantal gegevens meeneemt zoals; uw bestaande aansluiting, uw energieverbruik per jaar, oppervlakte en oriëntatie van het dak en de gemiddelde inkoopprijs van een kWh op dit moment.

Meer informatie

De informatiebijeenkomst is in Flora Boskoop, Parklaan 4, Boskoop en start om 19:30 uur. Voor deze bijeenkomst houden we ons aan de COVID19-maatregelen. Daarbij is een coronatoegangsbewijs verplicht. U kunt zich aanmelden voor de informatieavond op www.greenportboskoop.nl