‘Vragen of zorgen over geld? Hulp vragen aan de gemeente kost niets’

Als u geldvragen of geldzorgen heeft kost het vragen van hulp niks. U kunt altijd bij de gemeente terecht. Vragen over geld of geldzorgen heeft namelijk iedereen weleens. Wanneer er een grote verandering in uw leven is of het gewoon financieel even niet mee zit. Gemeente Alphen aan den Rijn wil dat veranderen en ervoor zorgen dat álle inwoners financieel fit zijn en blijven.

Op straat en online 

Op straat, online en in het huis-aan-huis blad zijn posters en advertenties te zien van de campagne financieel Fit. Ook zijn er op verschillende locaties flyers te vinden. In deze campagne vertellen inwoners en adviseurs van de gemeente waarom het zo belangrijk is om op tijd aan te kloppen met geldvragen of geldzorgen. Voor deze campagne is gebruikt gemaakt van echte mensen en hun eigen verhaal.  

Trek aan de bel 

Trek vooral aan de bel als u er niet uitkomt. Bij de Helpdesk Geldzaken helpen we u graag verder. De adviseurs kijken samen met u hoe u financieel fit wordt én blijft. De adviseurs kunnen u bijvoorbeeld helpen met het creëren van overzicht in uw inkomsten en uitgaven, hoe u kunt besparen of op welke inkomensregelingen u aanspraak maakt. Bent u bijvoorbeeld benieuwd of u in aanmerking komt voor een regeling voor de aanschaf van huishoudelijke apparaten? Of komt u in aanmerking voor het Jeugd Deelname Fonds zodat uw kinderen kunnen sporten? De adviseurs van de Helpdesk Geldzaken wijzen u de weg 

Meer informatie 

Kijk voor alle mogelijkheden op www.alphenaandenrijn.nl/financieelfit. U kunt hier ook een persoonlijk gesprek aanvragen met een van de adviseurs van de Helpdesk Geldzaken. 

Logo Helpdesk Geldzaken