Afsluiting Eisenhowerlaan 22 tot en met 26 oktober

Van donderdag 22 oktober 20.00 uur tot en met maandag 26 oktober 06.00 uur is in Alphen aan den Rijn de Eisenhowerlaan tussen de Burgemeester Bruins Slotsingel en de Horstenweg (parkeerplaats Herenhof) afgesloten voor al het verkeer.

Tijdens deze afsluiting wordt de duiker vervangen die de watergang Dijksloot aan weerszijden van de Eisenhowerlaan met elkaar verbindt en worden asfalteerwerkzaamheden verricht.

Omleidingen

Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Burgemeester Bruins Slotsingel, President Kennedylaan, Binkhorst, Oude Herenweg en Horstenweg en visa versa. Fietsers en voetgangers worden via de Burgemeester Bruins Slotsingel, Bachsingel, Concertweg, Oude Herenweg en Horstenweg omgeleid. Het busverkeer en de nood- en hulpdiensten zijn op de hoogte van de werkzaamheden en worden onder begeleiding van verkeersregelaars gedeeltelijk langs de werkzaamheden heen geleid en via de Concertweg-Oude Herenweg en Horstenweg omgeleid. 

Bereikbaarheid

Tijdens deze afsluiting is alleen het Shell Tankstation aan de Eisenhowerlaan gesloten. Verder zijn er geen aanliggende percelen of panden aan het afgesloten wegvak.
 

Afsluiting Eisenhowerlaan 22 tot en met 26 oktober