Eerste koffietafelboek DOEN! Magazine is uit

Het coronavirus houdt ons al maandenlang in zijn greep. We bleven vaker thuis, hielden afstand en bedachten nieuwe manieren om toch contact met elkaar te houden.

magazine Doen!Verhalen over hoe wij dat in deze gemeente doen zijn gebundeld in dit DOEN! Magazine. Dinsdag 6 oktober onthulde wethouder Schotanus het eerste exemplaar met wethouder Erik van Zuylen.
Hiermee sluiten we aan op de landelijke campagne ‘Aandacht voor elkaar’ die vandaag van start is gegaan. Met deze campagne wil de overheid steun geven aan alle initiatieven rond corona die in het land zijn ontstaan. De komende tijd reiken onze bestuurders de koffietafelversie van dit magazine uit aan diverse initiatiefnemers die erin omschreven staan. Het magazine wordt ook huis aan huis verspreid in de gemeente (alleen bij Ja/Ja-stickers).

Meld een initiatief aan

Overal in het land bloeien mooie, hartverwarmende acties op. Als u door dit DOEN! Magazine bladert, ziet u hoe creatief mensen zijn om elkaar te helpen. Mensen staan voor elkaar klaar in coronatijd. Heeft u een goed idee of initiatief, waarmee u klaar staat voor anderen? Of wilt u graag uw verhaal vertellen? Deel dan ervaringen en ideeën met #aandachtvoorelkaar en op www.aandachtvoorelkaar.nl (alle activiteiten en verhalen verzamelt de Rijksoverheid de komende tijd op deze website).

We hopen dat het DOEN! Magazine en de campagne #aandachtvoorelkaar onze inwoners inspireert om vooral vol te houden: Houd u aan de regels, en probeer elkaar daarin te ondersteunen. Alleen als iedereen goed oplet en alert blijft, kunnen we onze samenleving overeind houden. Met aandacht voor uzelf, maar zeker ook voor elkaar.