Webinar Zon op Dak voor agrarische bedrijven

Dinsdagavond 27 oktober van 19.30 tot 20.15 uur geeft LTO Noord (Land- en Tuinbouworganisatie) een webinar over het project Zon op Dak voor agrarische bedrijven in de gemeente Alphen aan den Rijn.

LTO Noord werkt hierin samen met de gemeenten Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Waddinxveen, Zoeterwoude en Zuidplas. Zonnepanelen op het dak kunnen een rendabele investering zijn voor agrarische bedrijven. In sommige gevallen is het mogelijk om de investering al binnen vijf jaar terug te verdienen. Toch twijfelen veel ondernemers. Door het coronavirus zijn zij extra voorzichtig met investeringen. Maar ook de afbouw van subsidieregelingen speelt hierin een rol.

Tijdens het webinar over Zon op Dak geeft LTO Noord uitleg over de mogelijkheid van een onafhankelijke energiescan en bedrijfsbezoek die zij bij agrarische bedrijven kunnen uitvoeren. Verder licht de Provincie Zuid-Holland de subsidieregeling Zonnig Zuid-Holland toe en beantwoordt vragen hierover. U kunt zich kosteloos aanmelden voor deze webinar. Na de webinar ontvangt u een link zodat u de webinar op een ander moment nog kan terugkijken.