Onderzoek naar verbeteren fietsroutes

Begin september doet I&O Research onderzoek naar fietsroutes in onze regio.

Om ervoor te zorgen dat nog meer mensen met plezier fietsen, brengt Provincie Zuid-Holland samen met de gemeenten Gouda, Waddinxveen en Alphen aan den Rijn in kaart welke verbeteringen het belangrijkste zijn voor fietsers op de routes tussen Gouda en Alphen aan den Rijn.

Stap even af 

Op 5 en 7 september kunt u veldwerkers van I&O Research tegenkomen op twee locaties in onze gemeente: 
- op dinsdag 5 september tussen 08.00 en 12.00 uur op de hoek Wilgenlaantje – Linnaeusweg in Boskoop 
- op donderdag 7 september tussen 08.00 en 12.00 uur op De Schans, nabij de spoorwegovergang in Alphen aan den Rijn. 

Het is belangrijk dat u even afstapt en meedoet aan het onderzoek. U helpt ons zo een goed beeld van de belangrijkste verbeterpunten op de fietsroutes te krijgen. 

Fietsen is gezond en leuk 

Op de routes tussen Gouda en Alphen aan den Rijn wordt veel gefietst. Veel mensen fietsen naar hun werk, naar school of voor hun plezier, een bezoekje of de dagelijkse boodschappen. En dat is fijn, want fietsen is goed voor de gezondheid, het milieu en de bereikbaarheid van de provincie. 

Thuis invullen 

Deelnemen aan het onderzoek kan ook door vanaf dinsdag 5 september de online vragenlijst in te vullen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. U kunt de vragenlijst tot en met zondag 24 september invullen. Door uw mening te geven, helpt u de fietsroute te verbeteren.