Aanhangwagen lenen

Inwoners van Alphen aan den Rijn kunnen gratis een aanhangwagen lenen om grote spullen naar het Ecopark te brengen. U kunt de aanhangwagen maximaal 2 uur lenen.

Waar reserveert u de aanhangwagen

U reserveert de aanhangwagen via de website van Gromax Verhuur. De aanhangwagen kunt u lenen van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 15.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 10.30 uur. 

Hoe werkt het

  • U leent de aanhangwagen bij Gromax Verhuur op de Van Foreestlaan 7a in Alphen aan den Rijn (schuin tegenover zwembad De Hoorn).
  • U toont uw rijbewijs als u de aanhangwagen ophaalt.
  • Bij Gromax ontvangt u een uitleenformulier. Dit formulier laat u aan het loket bij de ingang van het Ecopark door een medewerker afstempelen. 
  • U brengt de aanhangwagen binnen 2 uur weer terug naar Gromax.
  • U levert bij Gromax het uitleenformulier (met stempel) weer in.

Aanhangwagen reserveren »

Let op: vul bij het reserveringsformulier bij het kopje 'Vragen, mededelingen en opmerkingen' het woord Uitleen aanhangwagen in. Dan weet de medewerker van Gromax dat u via de gemeente de aanhangwagen leent.

Zorgt u er ook voor dat u een afspraak maakt voor het Ecopark?

Kringloopwinkel

Op het Ecopark vindt u een inleverpunt van Kringloopwinkel. Hier brengt u spullen die nog een tweede ronde mee kunnen. Zijn uw spullen echt niet meer bruikbaar? Gooi ze dan in de juiste afvalbak op het Ecopark.

U kunt uw grote spullen ook bij de Kringloopwinkel aan de Energieweg 13 brengen. In dat geval levert u bij Gromax het uitleenformulier met een stempel van de Kringloop Alphen aan den Rijn in.

Als Gemeente Alphen aan den Rijn vinden wij het belangrijk dat spullen hergebruikt worden en dat we afval goed recyclen. Dit is beter voor het milieu.