Vandaag zijn de balies in het gemeentehuis gesloten. Dit komt door werkzaamheden aan de computersystemen van Burgerzaken. Dinsdag 28 juni staan we weer voor u klaar. 

Reconstructie Gouwsluisseweg en omgeving

In 2022 wordt in de wijk Gouwsluis onderhoud uitgevoerd. Het riool, de bestrating en het groen worden vervangen. Ook wordt de wijk opnieuw ingericht. Waar het mogelijk is, wordt rekening gehouden met de wensen van de omwonenden.

Het projectgebied is ongeveer 7,2 hectare groot en betreft zo’n 304 woningen. Het gaat om de straten Gouwsluisseweg, Schoutstraat, Baljuwstraat, Zeilmakerstraat, Gravenstraat, Nieuwedijk, Hertogstraat en Prinsenlaan. In het uitvoeringsontwerp (PDF) kunt u zien wat er in deze straten gaat gebeuren.

Planning

Datum Onderwerp
Klaar: 3e kwartaal 2021 Uitwerking definitiefontwerp (DO) tot een uitvoeringsplan (UO)
1e kwartaal 2022 Start werkzaamheden
4e kwartaal 2022 Werkzaamheden klaar

 

Speelplaats Gouwsluisseweg

De speelplek die we gaan maken tussen de Prinsenlaan, Hertogstraat en Gravenstraat is er voor de kinderen. De kinderen mogen stemmen welke speelplaats het leukste is. We hebben aan drie bedrijven gevraagd een speelplaats te tekenen en de gemeente wil graag van de kinderen horen welke speelplaats ze het leukste vinden.

Het is de bedoeling dat ieder kind 1 speeltuin kiest. Hoe je kunt stemmen maken we nog bekend. De tekeningen van de nieuwe speelplaats kun je hier alvast bekijken:

Achtergrond informatie

Ga voor achtergrond informatie over het ontwerp naar de projectwebsite Reconstructie Gouwsluisseweg.

Actuele informatie

Tijdens de uitvoering van dit project maken wij gebruik van de BouwApp. U kunt deze app downloaden in de Playstore voor uw Android toestel of in de Appstore voor uw Iphone. Met deze gratis app blijft u altijd op de hoogte van de voortgang van het project. Daarnaast kunt u op een snelle en laagdrempelige manier contact opnemen met onze omgevingsmanager. Ook vind u hier de informatie over de meest recente planning.

Omgevingsmanager Nikki

Tijdens de werkzaamheden is omgevingsmanager Nikki van Alphen uw eerste aanspreekpunt voor alle vragen en/of opmerkingen. Zij is bereikbaar via het contactformulier van de BouwApp , via telefoonnummer 06 461 07 897 of via het e-mailadres gouwsluisseweg@bunnikgroep.nl.