Vandaag zijn de balies in het gemeentehuis gesloten. Dit komt door werkzaamheden aan de computersystemen van Burgerzaken. Dinsdag 28 juni staan we weer voor u klaar. 

Reconstructie Groenoord

Sinds 2020 wordt groot onderhoud uitgevoerd in de wijk Groenoord in Alphen aan den Rijn. De werkzaamheden bestaan uit het aanpassen/vervangen van de riolering, het ophogen van straten, aanbrengen van nieuwe bestrating en openbare verlichting. Er wordt gekeken naar de inrichting van de straten en overige openbaar gebied zoals groen en parkeren. Waar het mogelijk is wordt rekening gehouden met de wensen uit de omgeving. De werkzaamheden zijn in juni 2022 klaar.

Planning

Datum Onderwerp
april – juni 2022 Realisatie fase 7
maart – april 2022 Realisatie fase 8
juni – juli 2022 Realisatie fase 9
augustus 2022 Riolering en verharding
najaar 2022 Aanplanten heesters en bomen

Meehelpen met het groen onderhouden

Bij een aantal groenstroken kunt u meehelpen om de planten te onderhouden. U kunt kiezen bij welke groenstrook u dit wilt doen. Deze vindt u genummerd op de kaart.

Overleg stakeholders

De overleggen met stakeholders resulteren in onder andere verslagen en lijsten met antwoorden op de vragen van inwoners. 

Achterpadformulier

Is het achterpad bij u thuis te donker? Dan kunt u achterpadverlichting voor u en uw buren aanvragen

Vraag of idee?

  • Om op de hoogte te blijven over de voortgang van dit project kunt u in de Apple- en/of Google Play Store de app van Groenoord downloaden. Deze app is te herkennen aan het Groenoord-logo.
  • Heeft u vragen over de werkzaamheden, stuur een mail naar groenoord@afezo.nl, ter attentie van Joleen Schrier. 
  • Voor andere vragen kunt u een mail sturen naar gemeente@alphenaandenrijn.nl.