Reconstructie Haagwinde en Zeewinde

Wat gaat er gebeuren?

In de wijk Haagwinde vervangen we de riolering en vernieuwen we de bestrating. De openbare ruimte richten wij opnieuw in. Het werk in de wijk duurt tot en met maart 2023 en voert men uit in 6 hoofdfasen. Kroeze infra is verantwoordelijk voor de voorbereiding, het definitieve ontwerp en de uitvoering van het project.

De bewoners worden per straat geïnformeerd over de start van de werkzaamheden buiten, over de planning en fasering. Er worden in het begin van het jaar bodemonderzoeken en sonderingen uitgevoerd. Het werkgebied is te zien in deze presentatietekening. (PDF)

Haagwinde projectapp

Tijdens de werkzaamheden informeren wij u graag via de projectspecifieke app ‘Haagwinde’. In de app vindt u informatie over de voortgang. 
De app ‘Haagwinde’ downloadt u gratis in de Appstore of Playstore van uw mobiele telefoon. U kunt ons ook eenvoudig vragen stellen via de app. Zo blijft u gemakkelijk op de hoogte van het werk.
 

Planning

Juni 2022 tot en met Maart 2023.
 

Contact

Rens de Dijcker is namens Kroeze Infra B.V. de omgevingsmanager op dit project en hij is uw aanspreekpunt. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met hem op. Dit kan telefonisch via 06 391 85 020 13 of per mail via haagwinde@kroezeinfrabv.nl. U kunt ook vragen stellen via de Haagwinde projectapp. Namens de gemeente is Dhr. S. Wools het aanspreekpunt voor dit project. Hij is te bereiken op via  gemeente@alphenaandenrijn.nl.