Energieklussers in Snijdelwijk Boskoop

Woont u in de Snijdelwijk in Boskoop? Dan komen de energieklussers mogelijk bij u langs. Zij kunnen u helpen uw woning energiezuiniger te maken zonder grote investeringen. Ook geven ze handige tips en adviezen. En ze hebben materialen bij zich zoals tochtstrips, radiatorfolie en raamfolie. Dit kunnen zij gelijk in uw woning plaatsen zodat u op uw gasverbruik kunt besparen.

Hoe herkent u de energieklussers.

  • De energieklussers zijn Boskoopse jongeren van ongeveer 17 tot en met 20 jaar.
  • Zij dragen blauwe kleding van Participe.
  • Ze hebben een gele krat bij zich, gevuld met energiebesparende producten.
  • De jongeren hebben een identiteitsbewijs bij zich én dragen een legitimatiepas aan een keycord. 

U kunt de jongeren de komende weken tegenkomen in Boskoop, met hun bespaartips en energiebesparende maatregelen op zak. Bellen ze bij u aan? Maak dan zeker even een praatje of maak gebruik van hun gratis energiehulp! En vraag dan gerust om een identiteitsbewijs en de legitimatiepas.

Proefproject 

Deze klussendienst is een proef. De klussendienst heeft 250 adressen in Boskoop waar zij zelf energiehulp  aanbieden. Er zijn inmiddels meer dan 100 bewoners geholpen. U kunt de klussers na afloop een cijfer geven. Met cijfers als een 8, 9 en zelfs een 10 worden de hulp en de jongeren duidelijk zeer gewaardeerd.

De proef is een samenwerking van de gemeente Alphen aan den Rijn met Participe en Just for You. Just for You leidt de Boskoopse jongeren op. Na afronding van deze proef bespreken we de resultaten van deze dienst. Ook bekijken we dan of we verdergaan met de dienst.