Jeugdhulp

Voor jeugdhulp kunnen jongeren en ouders terecht bij GO! voor jeugd.

  • GO! voor jeugd is er voor ouders die problemen ervaren bij het opvoeden en opgroeien van hun kind. Ook kunnen zij vragen stellen over bijvoorbeeld autisme, ADHD of faalangst.
  • Jongeren kunnen bij GO! voor jeugd terecht als ze bijvoorbeeld somber of angstig zijn of problemen op school hebben.

Bij GO! voor jeugd werken professionals van verschillende instellingen met elkaar samen. Zij weten wanneer iemand meer hulp nodig heeft en welke hulp het beste past.

Telefonisch contact opnemen met GO! voor Jeugd?

Elke wijk of dorp heeft een eigen team. De medewerkers uit de teams zijn van maandag t/m vrijdag, tussen 08:30 en 17:00 uur bereikbaar.

Kijk op www.govoorjeugd.nl/contact welk telefoonnummer u moet bellen. Zij helpen u graag verder met uw vraag.

Bij crisis belt u binnen kantoortijden het telefoonnummer van uw eigen hulpverlener. Heeft u nog geen hulpverlening of speelt de crisis zich buiten kantoortijden af? Dan kunt u het volgende nummer bellen: 088 – 900 40 00.

Aanmelden voor jeugdhulp

U meldt zich aan via de website van GO! voor Jeugd.

Nadat u zich heeft aangemeld gaat een medewerker van GO! voor jeugd met u in gesprek over de problemen die u of uw kind ervaart. Samen met u wordt bepaald welke hulp nodig is.

Over GO! voor Jeugd

GO! voor jeugd werkt in opdracht van de gemeenten Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem. Het is een samenwerking van Cardea, Gemiva-SVG Groep, Horizon Jeugdzorg en Onderwijs, Ipse de Bruggen, Kwadraad Maatschappelijk Werk, De Opvoedpoli, Curium-LUMC en Prodeba. Zij werken veel samen met lokale organisaties.

Heeft u een klacht?

Heeft u een klacht of wilt u bezwaar maken, maakt u dan gebruik van het klachtenformulier op de website van GO! voor Jeugd: www.govoorjeugd.nl/ik-heb-een-klacht.

Heeft u vragen over gezondheid, opvoeden en opgroeien van kinderen tot 23 jaar? Kijk dan op de website van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG).