Helpdesk Geldzaken

Neem contact op met onze Helpdesk Geldzaken voor gratis hulp bij:

Financiële gevolgen coronacrisis

Behalve dat de coronacrisis zorgen over de gezondheid geeft, kunnen de gevolgen ook voelbaar zijn in uw portemonnee. Misschien komt er op dit moment minder geld binnen, maar blijven uw uitgaven gelijk? Krijgt u minder opdrachten of werkt u minder uren? Het is belangrijk dat u niet in geldproblemen komt. 

Maak gebruik van de VoorzieningenWijzer

Optimaal gebruik maken van financiële regelingen, hoe doet u dat? Wij helpen u daar graag bij. Tijdens een persoonlijk gesprek met een consulent laten we zien hoe te besparen en waar u recht op heeft.

De consulent maakt hierbij gebruik van een applicatie waarmee er op maat een advies gemaakt wordt. Kijk voor meer informatie of om u aan te melden voor een adviesgesprek op www.datgeldtvoormij.nl/organisatie/alphen-aan-den-rijn. Aanmelden kan ook door een mail te sturen naar helpdeskgeldzaken@alphenaandenrijn.nl. Wij nemen in beide gevallen contact met u op.

Financieel fit

Wilt u weten of u financieel fit bent? Doe de test op Geldfit.nl.

Langskomen met of zonder afspraak

Tijdens de openingstijden van het Serviceplein kunt u zonder afspraak bij ons terecht voor al uw geldvragen in het gemeentehuis. 

Maakt u liever eerst een afspraak om langs te komen? Dan kunt u bellen naar 14 0172 (optie 1).

Liever telefonisch of per mail advies?

Bel dan naar 14 0172 (optie 1) of stuur een mail naar: helpdeskgeldzaken@alphenaandenrijn.nl. Wij bellen of mailen u dan terug.