Vandaag zijn de balies in het gemeentehuis gesloten. Dit komt door werkzaamheden aan de computersystemen van Burgerzaken. Dinsdag 28 juni staan we weer voor u klaar. 

Duurzaam Bouwloket

Duurzaam Bouwloket geeft u onafhankelijke informatie en advies over duurzaam (ver)bouwen van uw woning.

Wilt u weten welke maatregelen u  kunt treffen om uw woning te verduurzamen? Het Duurzaam Bouwloket van uw gemeente kan u onafhankelijk informeren en adviseren over wat u allemaal aan uw woning kunt verbeteren om jaarlijks veel geld en energie te besparen. Dit kan gaan om energiebesparing, verbetering van uw energielabel, comfort en luchtkwaliteit in huis.  

Logo Duurzaam Bouwloket

Gemeenten staan borg voor onafhankelijk advies

De gemeenten Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Waddinxveen, Zuidplas en Krimpenerwaard zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met het Duurzaam Bouwloket. Naast het informeren en adviseren van bewoners zien de gemeenten in de regio Midden-Holland en Alphen aan den Rijn dat er een belangrijke rol ligt bij de samenwerking met de lokale uitvoerende bedrijven. Deze bedrijven krijgen op de site van het Duurzaam Bouwloket ruimte om voor bewoners interessante aanbiedingen te doen op energiegebied.