Activiteiten rondom de omgevingsvisie

Overzicht van activiteiten rondom de omgevingsvisie.

Webinars

Op 9 en 10 maart 2021 zijn een drietal webinars georganiseerd waarin we uitleg is gegeven over de ontwerp-omgevingsvisie. De webinars kunt u terugkijken. Deze zijn niet ondertiteld maar per webinar is een samenvatting te lezen.

Telefonisch spreekuur

Voor vragen of verdere informatie over de omgevingsvisie kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum van de gemeente, via telefoonnummer 14 0172. We organiseren gedurende de inzageperiode een aantal keer per week een telefonisch spreekuur waarin het Projectteam Omgevingsvisie klaar zit om uw vragen te beantwoorden. Collega’s van het Klant Contact Centrum kunnen een afspraak voor u maken. 

Digitaal spreekuur

We organiseren in de periode van 15 maart tot en met 8 april 2021 ieder dinsdag van 16:30 tot 17:30 uur een digitaal spreekuur via Microsoft Teams. Tijdens deze bijeenkomst kunt u vragen stellen over de omgevingsvisie. U kunt zich aanmelden via emailadres omgevingsvisie@alphenaandenrijn.nl.

Nieuwsbrief 

Om u op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen met betrekking tot de Omgevingswet en de omgevingsvisie gaan we vanaf maart maandelijks een nieuwsbrief maken. De nieuwsbrief wordt op de website van de gemeente geplaatst. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan ook via emailadres omgevingsvisie@alphenaandenrijn.nl.