Trouwambtenaar Hans Demoed

Een trouwceremonie met kleur

Je trouwdag hoort in het rijtje van de mooiste dagen van je leven! Ik vind het fantastisch dat ik daar een bijdrage aan mag leveren door het voltrekken van de huwelijksceremonie.

Als geboren en getogen inwoner van Hazerswoude-Dorp voel ik mij verbonden met de omgeving en Alphen aan den Rijn. 

Ik geniet ervan kleur te geven aan dit onderdeel van de huwelijksdag. Kleur geef ik door samen met jullie als bruidspaar de ceremonie in te kleuren.

We maken persoonlijk kennis bij jullie thuis of op een andere plek waar we alles fijn kunnen voorbereiden. Ik kies voor een speech die persoonlijk is en die bij jullie past. 

Jullie geven mij energie, maken mij onderdeel van jullie belangrijk(st)e dag van jullie leven. Ik geef jullie de ceremonie die jullie in gedachten hebben.

En als die gedachte nog niet zo concreet is, dan geef ik advies en denk ik mee. Of de ceremonie nou eenvoudig, uitgebreid, klein of groot is, we maken hem! Altijd in een mix tussen formeel en informeel, bij voorkeur met humor! 

In de 8 jaar dat ik nu Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand ben, heb ik me altijd 100% ingezet voor de stellen die ik heb mogen trouwen. Inmiddels durf ik wel te zeggen dat het mij lukt om voor ieder stel te begrijpen wat hun wensen zijn.

Het is mijn doel jullie een ceremonie te geven waar jullie met warmte en blijdschap nog vaak aan terugdenken! En ik krijg gelukkig vaak terug dat dit is gelukt! 

Hans Demoed