Trouwambtenaar Marjan Roubos-van Dijk

Trouwen anno nu. De mooiste dag van je leven. Gegarandeerde herinneringen aan jullie ‘ja-woord’ waar je met liefde, humor, plezier of romantiek op kan terugkijken. Dat vraagt om iemand die vol liefde en passie het vak van trouwambtenaar uitoefent. Die snapt hoe belangrijk de kleinste details kunnen zijn om zo’n belangrijke gebeurtenis te doen slagen. Die oog heeft voor de dingen om jullie heen, kinderen, (groot)ouders, misschien wel huisdieren of bijvoorbeeld het gemis van een vorige partner of geliefd familielid. Maar ook iemand die jullie eerste stap naar een gezamenlijke toekomst kleur weet te geven. 

Wil je zo’n iemand om met jullie de huwelijksplechtigheid voor te bereiden en uit te voeren, dan neem ik graag contact met je op. We bespreken dan met elkaar alle mogelijkheden die er zijn. Jullie wensen staan centraal, maar natuurlijk alles binnen de wettelijke vereisten die aan het huwelijk ten grondslag liggen. 

In mijn dagelijks leven maak ik van elke dag een feestje. Ik heb gelachen om alle leuke, gekke, hilarische dingen, maar ook gehuild om de verdrietige, emotionele en ontroerende dingen. Juist om die reden begrijp ik hoe belangrijk het is om terug te kunnen kijken op een dag vol stralende en liefdevolle herinneringen. Die zou ik ook voor en met jullie willen maken. Daarom word ik graag jullie ‘trouwmevrouw’. 

Marjan Roubos-van Dijk